Sópipát használók visszajelzéseik, tapasztalataik


Péter (Facebook visszajelzés 2015)
Olyasmi érzés, mint mikor a tengerparton a sós levegőt lélegzed be. Amikor beszívod ezt a sós levegőt, beindul a tisztulás a sókristályok segítségével – Péter.
Gabriella (Facebook visszajelzés 2015)
2éve használja a lányom,nagyon sokat köszönhetünk .Köszönjük Sópipa! :)
Gabriella
Zsuzsanna (Facebook visszajelzés 2015)
"Nagyon jó és nagyon hatásos,és a táskámban is van :) Zsuzsanna
MD McAfee, Nyugalmazott amerikai katona (Facebook visszajelzés 2015)
TELJESÍTSÜK EGYÜTT EGY AMERIKAI KATONA KÍVÁNSÁGÁT! "Ha csak egy kívánságom lehetne embertársaim felé, akik hasonló tünetektől szenvednek, az az lenne, hogy megtudják a Sópipa ELÉRHETŐ és MŰKÖDIK!" (MD McAfee, Nyugalmazott amerikai katona)
Gáspár Tímea mamája (Facebook visszajelzés 2015)
„Tv nézés közben használja a kislányunk, szívesen veszi kézbe, különösen a köhögésre nagyon hatásos. A Sópipának köszönhetjük, hogy az egyik bábelőadást nem kellett lemondani, mert a sötét nézőtéren a kis táskájából észrevétlenül elővette a kis készüléket és már a kezdődő köhögésnél használva, nem zavarta az előadást és könnyed légzést biztosított." (Gáspár Tímea mamája)
Gyöngyi (Facebook visszajelzés 2015)
„A lélegzetvétel is könnyebb lett és jó mélyeket tudok levegőt venni. A tüdőm sem sípol már, legalább is szerintem. Nagyon örülök, hogy a facebookon rátaláltam az Önök oldalára és meg tudtam rendelni a sópipát. Köszönöm ezt a lehetőséget, hogy állapotom lényegesen javult. Munkájukhoz kívánok további sok sikert. Üdvözlettel: Gyöngyi
Gyula (Facebook visszajelzés 2015)
„Nem a reklám helye! De nekem nagyon sokat használ! Naponta használom, jó 40 percet.  Nekem nagyon sokat segít! Nem tölthetem(sajnos) az egész évet a tenger parton! Gyula
Subi bá 70+ (Facebook visszajelzés 2015)
„Én ugyan 70 éves elmúltam, gyermek koromban nem is volt sópipa, most használom, nagyon sokat segít, mindenkinek aki reá szorul, kicsinek, nagynak, szeretettel ajánlom! Subi bá'.
Edit, Budapest (Facebook visszajelzés 2015)
„Köszönetet szeretnék mondani a Sópipáért! 20 éve súlyos allergiám és ebből következően még súlyosabb asztmám van. Gyógyszert és szteroidos pipákat kellett használnom szinte állandóan. Ezekre nincs szükségem, mióta a Sópipát meg tudtam vásárolni- Edit, Budapest.
Judit (Facebook visszajelzés 2015)
Sokat segít, már alig köhögök, és nem kell nyeldesnem a tüneti szereket sem. Igazán remek kis találmány, csak ajánlani tudom – Judit.
Dia (Facebook visszajelzés 2015)
" (...) azt tapasztaltam, hogy a váladék is könnyebben ürült a gyerek orrából, kevesebbet köhögött. Szóval, szerintem nyerő a Sópipa"– Dia,
Bea, Danica és Zorka (Facebook visszajelzés 2015)
"A dokinénink ma ajánlotta a Sófánit. Állítólag nagyon hatékony, kitisztítja a letapadt váladékot, hosszú távon megelőzhetőek vele a felsőlégúti megbetegedések. Mi szerencsére nem vagyunk asztmásak, de állítólag nekik is nagyon hasznos" – Bea, Danica és Zorka
Reményi Györgyné
Tisztelt Forgalmazó,

Már a harmadik Sópipat vettem meg az Édesanyámnak Önöktől. Tüdőtágulása van , ami azt jelenti ,hogy a tűdő hörgőinek egy jelentős része el van szarusodva, így kevesebb oxigén jut el a tüdejébe. Hála az Önök által forgalmazott sópipának köszönhetően még eddig nem kellett oxigén maszk neki,Napi 20 percet pipál mindennap.Meg nem gyógyul de szinten tartja az állapotát a Sópipa. Egyszer vettem máshol,de az nem szuperált biztos,hogy hamisítvány volt.Tehát csak Önöktől veszem továbbra is mert fontos a minőség, Édesanyám 89-dik évében van,és kb.8 éve használja a sópipát.

Tisztelettel:
Reményi Györgyné
Gyöngyi
Kedves Címzett!

Ígéretemhez híven az alábbi tájékoztatást adom Önök felé. Már egy hete használom a Sópipa2-öt és jelentős javulást tapasztaltam. Tekintettel arra, hogy krónikus bronchitis-ben szenvedek és asztmás is vagyok, ráadásul dohányzom is a Sópipa használatának köszönhetően csökkent a köhögésem. A lélegzetvétel is könnyebb lett és jó mélyeket tudok levegőt venni. A tüdőm sem sípol már, legalább is szerintem. Nagyon örülök, hogy a facebookon rátaláltam az Önök oldalára és meg tudtam rendelni a sópipát. Köszönöm ezt a lehetőséget, hogy állapotom lényegesen javult. Munkájukhoz kívánok további sok sikert.

Üdvözlettel:
Gyöngyi
MD McAfee (67), nyugalmazott amerikai tengerészgyalogos
Egy nyugdíjas amerikai katona levele:

MD McAfee vagyok. Az USA hadseregében és az Amerikai Egyesült Államok Tengerészgyalogságánál szolgáltam. Most már nyugdíjasként élem az életem. Miután egy ideje használom a Sópipát (Aroma Therapipe), úgy gondoltam leírom a tapasztalataimat, hogy ki tudják tenni a weboldalukra. 67 éves vagyok és életem nagyobb részében allergiától és arcüreg gyulladástól szenvedtem. Nem járok orvoshoz és nem használok mai modern gyógyszereket, melyeket laboratóriumokban patkányokon és más állatokon teszteltek. 2012. február 15-én vettem egy Sópipát, miután a neten keresgéltem alternatív megoldásokat az állapotom javításának érdekében. Amint megkaptam a Sópipát, azonnal elkezdtem rendszeresen használni. Az első három hónapban naponta 2-3 alkalommal használtam, kifejezetten a reggeli tornagyakorlataim után. Később csökkentettem a használatot napi egy alkalomra, mely a használati utasítás szerint 15-20 percig tartott. Nos az eltöltött idő nagyon hasznosnak bizonyult, mivel most 2013. június 25-én őszintén mondhatom, hogy az allergiás, asztmás és arcüreggyulladásos tüneteim 90% -a nem zavar. Könnyen kapok levegőt az orromon, a fülem nincs bedugulva és az orrfolyás is minimális. Nincs többé zihálás, miközben alszom. Ez a lehető legnagyobb dolog az egészben, mivel így végre rendesen ki tudom pihenni magam. Ha egyre több ember használná a rendelkezésre álló természetes gyógymódokat, akkor jelentősen csökkenteni tudnánk a mesterséges gyógyszer és vegyszer felhasználást, mely világszerte szabályozza az emberi közösséget. Köszönet ezért a figyelemre méltó termékért. Köszönöm, hogy elérhetővé tették az emberek számára. Ha csak egy kívánságom lehetne embertársaim felé, akik hasonló tünetektől szenvednek, az az lenne, hogy megtudják a Sópipa ELÉRHETŐ és MŰKÖDIK!

Köszönöm:
MD McAfee,
Nyugalmazott amerikai katona
Margó-Budaörsről
Tisztelt Sópipa-Pharma Kft.!

Már több mint tíz éve asztmás vagyok. Rendszeresen orvoshoz járok, a szokásos gyógyszereket szedtem kisebb-nagyobb adagokban, több- kevesebb sikerrel. Sokszor előfordult, hogy a légzésfunkció ellenőrzésnél már elbuktam, mert nem tudtam fújni annyira köhögtem. Idén februárban vásároltam Önöknél egy sópipát. Kitartóan használtam minden nap, adtam magamnak egy hónap haladékot és attól kezdve a gyógyszereket sem szedtem. A Sópipa nekem bevált. Minden nap használom, egy nap sem marad ki. Sokkal könnyebb a légzésem, és ami a legjobb, hogy éjszaka tudok aludni, és tudok végre kacagni, nevetni. Mert sajnos ez sem ment a köhögés mindig jelen volt ilyen esetben is. Tisztában vagyok azzal, hogy az asztmám nem múlt el, de a mindennapok a Sópipa használatával sokkal könnyebbek. Hálás vagyok és köszönöm, hogy kitalálták ezt a pipát.

Köszönettel:
Margó-Budaörsről
Szedlák Enikő, elnök - Asztmás Gyermekek Gyógyulásáért Egyesület
Köszönőlevél

Az Asztmás Gyermekek Gyógyulásáért Egyesület tagjai nevében szeretnénk köszönetet mondani BUDAI LÁSZLÓ és BÉKEFI IMRE feltaláló és forgalmazó Uraknak a Sópipa Pharma Kft. képviselőinek egyesületünk részére felajánlott SÓPIPA inhalációs készülékekért. A 4 készüléket, melyet Dobos István Úr az All-Hy Bt. vezetője juttatott el részünkre elsősorban súlyos asztmás gyerekeknek ajándékoztuk, ahol a légúti tünetek voltak dominánsak. Tagjaink közül sokan vásároltak még a készülékből az All-Hy Bt. szaküzletében. Egy és három hónapos használat után lényeges javulásról számoltak be kis betegeink. A fulladásos légúti tünetek, a szezonálisan vagy perenniálisan fennálló szénanáthás panaszok csökkenéséről, az éjszakai köhögések ritkulásáról tájékoztattak a szülők. Sokan tudták csökkenteni ill. elhagyni inhalációs gyógyszereiket, antihistamin adagjukat. A Sópipát használó gyermekek szülei köszönetét tolmácsolom Önök felé. Köszönik hogy egy ilyen nagyszerű készülék kerülhetett a birokunkba mely által gyermekeik életminősége javulhatott! Bízva további együttműködésünkben programjainkról meghívóinkkal folyamatosan tájékoztatjuk Önöket és mint szponzoráló céget ezen alkalmakkor megemlítjük. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Asztmás Gyermekek Gyógyulásáért Egyesület nevében Miskolc, 2004. január 15.

Köszönettel:
Szedlák Enikő elnök
(3501 Miskolc Szentpéteri kapu 76., GYEK Pulmonólógiai Szakrendelő)
Szijj Noémi (27), Balatonboglár
Köszönet!

27 éves vagyok, tinédzser korom óta szenvedek az az allergiától. Tüsszögök a macskaszőrtől, fűpollenektől, szénától, na persze és a klasszikus vadkendertől és társaitól. Ezen kívül takarításkor sem marad száraz az orrom.
Egy ideje nyaranta már a szemem is viszket, ami nyárról-nyárra egyre elviselhetetlenebb és a megszokott szemcseppel egyre nehezebben kezelhető. Telente általában jobb a helyzet,kevesebb a tünet.
Történetem a sópipával az idén nyáron kezdődött. Horvátországban nyaraltunk két hétig, s teljesen tünetmentes voltam. Nagyon élveztem! Nem tüsszögtem a nemzeti parkokban, nem volt gondom a pollenektől a szárazság miatt sem, viszont amint hazaértünk, újból kezdődött minden. Ekkor gondoltam először arra, hogy a só, illetve a sós párás levegő volt az oka mindennek!!
A felfedezést tett követte és tudatosan kezdtem felkutatni olyan termékeket, melyek működése kapcsolatban áll a sóval. Első elgondolásom az volt, hogy só-inhalátort veszek, bár nem tudtam, hogy létezik-e egyáltalán ilyen. Aztán ki kellett ábrándulnom, amikor az inhalátorok árait megláttam. Pedig az egészség mindennél fontosabb és minden pénzt megér! Szó ami szó, végül hosszas gondolkodás és kutatómunka után végül a sópipát választottam, és bevált!!!
Egy hete és két napja használom és az első vizsgán máris jó eredménnyel helytállt. Eddig ugyanis, amikor hazautaztam szüleimhez, mindig fokozottabb intenzitással jöttek rám a tüsszögések, folyamatosan el szokott dugulni az orrom és mindez kezdett egyre kínzóbbá válni. Időnként már gyógyszert is kénytelen voltam bevenni ha otthon voltam! Ezen a hétvégén meglátogattam szüleimet és nem folyik az orrom, nem tüsszögök. Egyébként meg reggelente már a torokfájásom is elmúlt, ami az utóbbi időben állandó volt, tiszták a légútaim, mindig kapok levegőt az orromon.
Alig várom a másik tesztidőszakot, a tavaszt és a nyárt! És kíváncsi vagyok arra, hogy a pipa meg tud-e bírkózni a tüsszögés mellett a szemviszketéssel is, ami sajnos idén nyáron borzasztóan elviselhetetlen volt. Nagyon bízom benne, hogy a Sópipa akkor is beválik!
A "tenger fuvallata" én csak így nevezem. Köszönöm a gyártóknak és a feltalálóknak, na és a természetnek! Mindenkinek ajánlani fogom és már ajánlottam is! További jó munkát!

Üdvözlettel:
Szijj Noémi, Balatonboglár
Szatmári Edit, Budapest
Köszönő levél:

Köszönetet szeretnék mondani a sópipáért ! 20 éve súlyos allergiám és ebből következően még súlyosabb asztmám van. Gyógyszert és szteroidos pipákat kellett használnom szinte állandóan. Ezekre nincs szükségem, mióta a sópipát meg tudtam vásárolni !!! Óriási csoda számomra, hogy megszabadultam a fulladásos rohamoktól ! De közkinccsé szeretném tenni azt is, hogy hogyan gyógyítom meg magamat, ha megfázom és olyan torokgyulladást kapok, hogy nyelni is nehezemre esik. Lassan elrágcsálok néhány szegfűszeget; ettől elmúlik a torokgyulladás. Persze 1-2 nap múlva lemegy a légcsövemre és akkor jön a Sópipa. Egy hétig használom és volt nincs torokgyulladás, köhögés, a fulladásos rohamok pedig elő sem jönnek !!! Amióta a szegfűszegről hallottam egy orvostól (örök hálám neki is!), valamint a sópipát megvásároltam, azóta egyetlen szem antibiotikumra és semmiféle gyógyszerre nem volt szükségem, az állandóan használatos és eseti asztmapipákat pedig kidobtam ! Még egyszer köszönet a csodatévő sópipáért !!!

Szatmári Edit, Budapest
Kisházi Anna
Tisztelt Sópipa Forgalmazó Cég!

Köszönetemet szeretném kifejezni ÖNÖKNEK a sópipáért. Már mintegy három éve szenvedek az allergiától, különösen a nyár végi időszakban, és sajnos a tüneteim folyamatosan erősödnek. Már több helyen olvastam és hallottam a sópipáról, ám igazán nem mertem benne hinni, ezért nem is vásároltam. Azonban kb. szeptember elején a Civil Rádióban hallottam egy műsort a sópipáról és nyerni is lehetett. Szerencsém volt duplán is, mert egyrészt megnyertem a pipát, másrészt mióta használom, a tüneteim jelentősen csökkentek. Ezúton szeretném még egyszer kifejezni hálámat a sópipáért.

Tisztelettel:
Kisházi Anna
Özv. Hatvani Dánielné, Mezőcsát
Igen Tisztelt Békefi Imre Úr!

Nagyon nagy tisztelettel és szeretettel megköszönöm a küldött Sópipát. Isten áldását kérem Önre és, aki közreműködött. Vannak még jólelkű emberek, akik egy teljesen egyedül élő idős asszonyon segítettek. Használata nagyon jó, eleinte nagyon sokat kellett köpni a sok felszakadástól, de használata egyre jobb, panaszmentessé váltam. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségüket. További munkájukhoz nagyon jó egészséget és sok sikert kívánunk.

Mezőcsát, 2003. szeptember 19.

Tisztelettel:
Özv. Hatvani Dánielné, Mezőcsát
Világos János
Tisztelt Budai László Úr!

Ezennel megírom Önnek a Sópipával kapcsolatos tapasztalatainkat. Mióta gyermekeim / Gerda és Gábor /használják, azóta hamarabb és könnyebben kiköhögik magukat. Alapbetegségükből kifolyólag a légző-izmaik is gyengék, ezért ami nekünk egy köhintés, nekik kemény munka. Gerda nappal, Gábor éjszaka köhög. Régebben szinte minden nap használtunk hörgőtágítót, mióta használják a Sópipát, azóta a köhögés könnyebb és rövidebb ideig tart. A hörgőtágítót pedig van, hogy két hétig sem kell használni. Úgy érezzük, hogy sokat segít! Segítségüket még egyszer szívből köszönjük!

Tisztelettel:
Világos János
Saddie LaMort, Revolution! - Énekes
Kedves barátaim!

Azok után, hogy körülnéztem oldalukon, nem sok újat tudok mondani. Zenész vagyok, énekes. A Sziget (ex diáksziget, ex-pepszisziget, most nem tudom, hogy hívják) előhozta a szokásos allergiámat - nincs is jobb, mint a pollennel kevert por :))) Szerdán jöttem el a Szigetről - az utolsó napon. A "Sziget betegség" (orrfolyás, hang=0, tüdő először vizes, aztán vérzik, stb.) minden szimptómája büszke birtokosa voltam :)) ... De szombaton koncert. Kis feleségem _pénteken_ úgy döntött, megpróbáljuk. Ma vasárnap hajnal van. A koncertet gond nélkül végigénekeltem, nem köhögök, nem vagyok rekedt. Egyetlen napig használtam a SÓPIPÁT. Aki kételkedik, írjon nekem e-mailt: saddie@wicca.hu Ha létezik csodaszer az allergia ellen, akkor ez az.

Minden jót!
Saddie LaMort, Revolution! - Énekes
Tomori Tamás
Tisztelt Budai László!

Köszönöm neked, és cégednek, hogy lehetővé tettétek számomra asztmatikus betegségem tünetmentes állapotát. 3 éve gyógyszerek tömkelegét szedtem be. Ezek szteroidos "mérgek", melyek által 15 kilót fel is szedtem. El tudom képzelni, hogy mit művel az ember szervezetével ez a fajta kezelés hosszú távon. Én újságban láttam a hirdetést és szkeptikusan bár, de kissé reménykedve néztem a Sópipára. Fulladni rossz dolog! Bármi ami segít ezen az állapoton, az kincs. Most amikor megvettem a Sópipát, azonnal letettem az összes gyógyszert, befújó sprayt. Meg akartam győződni, hogy a Sópipa önállóan mire képes. Hölgyeim és Uraim, csodákra!! Leletekkel tudom igazolni betegségem régi állapotát, s most bármely fórumon be tudom bizonyítani, hogy a Sópipa rendszeres használatával tünetmentes vagyok, sőt sportolok! Ez nem humbukk! Köszönöm, SÓPIPA!

Budapest, 2003. február 06.

Üdvözlettel:
Tomori Tamás
Takács Miklós, Budapest
Köszönőlevél

Amióta megvásároltam a Sópipát, óriási változások történtek az eü. állapotomban. Gyerekkorom óta szenvedtem krónikus, az orvosok által csak tünetileg gyógyítható felső-légúti betegségben. Asztmatikus fulladási rohamok, súlyos parlagfű allergia folyamatos mandula-gyulladás és torok-gyulladás, a megfázás összes tünetével kísérték napjaimat. A folyamatos betegeskedés legyengítette a szervezetemet, immunrendszeremet. Nehezítette és állandó küzdelmessé tette a normál életvitelhez való alkalmazkodást. Felnőttként számos munkahelyi konfliktust eredményezett a betegséggel kapcsolatos távollétek miatt. 2001. júliusától használom a Sópipát, következetesen betartottam a használati utasítást. Az első időszakban napi több órát használtam. Az eredmény számomra hihetetlen csodálatos. A betegségemből felgyógyultam, szervezetem, teherbíró képességem napról-napra erősödött. Érdekességképpen említem meg, hogy a Sópipa az influenzás megbetegedéssel járó köhögést és lerakódást is gyógyítja. A légzést normalizálja és gyógyszerek nélkül is, a légutakban lévő sűrű váladékot is oldja. Így jelentősen csökkenti a betegség időtartamát és gyorsítja a felépülést. Ezúton szeretném megköszönni a Sópipa feltalálóinak és forgalmazóinak, akik több éves gyakorlati tapasztalat felhasználásával fejlesztették ki a Sópipát, hogy a terméket eljuttatták hozzám.

Köszönettel:
Takács Miklós, Budapest, 2003. január 28.
Rákos Erika, Budapest
Szeretnék beszámolni a Sópipa használatával kapcsolatos eddigi tapasztalatainkról: A Sópipát 78 éves Édesanyám részére vásároltam, aki több éve küszködött légúti problémákkal, ami a rendszeres cigarettázásból adódott. A krákogása már éjszaka sem hagyta pihenni, mivel többször arra ébredt, hogy muszáj a felgyülemlő váladéktól megszabadulnia. A hallása is romlott, a légutakban lerakódó váladékok miatt. Panaszainak enyhítése érdekében próbálkoztunk gyógyszeres kezeléssel, inhalálozással, de semmi nem segített. A pipa használata során - amit napközben többször használ kb. 10-15 percig - 1 hét eltelte után éjszakái nyugodtak, nem ébred fel, és a reggeli krákogása sem olyan intenzív, mint előtte volt. Ha hiszik, ha nem, de azt mondja, hogy mióta "pipázik" a hallása is mintha javulna. A napközbeni váladékképződése is csökken. Vasárnap nem voltunk otthon, így aznap nem tudott pipázni. Már hétfő reggel érezte hiányát, mert a felgyülemlő váladék jobban irritálta, mint amikor a napközbeni pipázást megejti. Tapasztalataink 2 hét után kb. ennyi, mint amit fentiekben leírtam, de én már ezért is hálás vagyok a FELTALÁLÓKNAK, mert több éves kellemetlenségtől illetve annak egy részétől sikerült Édesanyámat megszabadítani.
Még egyszer hálás köszönet!

Tisztelettel:
Rákos Erika, Budapest
Nagyné Major Andrea, Nagykáta
Köszönet!

Több, mint 15 éve vagyok allergiás parlagfűre, feketeürömre és porra. Asztmás rohamaim augusztustól október végéig még gyógyszeres kezelés mellett is előfordulnak. Az idein, szeptember elején kezdtem el használni a SÓPIPÁT. Ezután lassan elhagytam az inhaláló szereket és lecsökkentettem, végül a "szezon" vége előtt befejeztem gyógyszereim szedését. Folyamatosan használom máig is. Kisméretű porallergiám miatti tüsszögésem is elmúlt. A SÓPIPÁT minden allergiásnak csak ajánlani tudom!

Köszönettel:
Nagyné Major Andrea, Nagykáta, 2002 XI. 28
Petheő Zsoltné, Budapest
Köszönet!

Szeretném, ha nagyon sokan megtudnák, hogy nekem a Sópipa milyen nagy segítséget jelent. Körülbelül egy hónapja használom rendszeresen napi kétszer 20 percig. Tíz évvel ezelőtt egy nagyon csúnya tüdőgyulladás szövődményeként tüdőhörgő problémák léptek fel. Azóta szednem kell a Diaphyllint. Amióta az áldásos sókristályokon szívom be a levegőt és az orromon engedem ki, azóta csökkenthettem a gyógyszeradagomat. Különös, hogy az eddig zavaró orrdugulásaim teljesen megszűntek. A legutóbbi megfázásomkor, ami most volt nem régen - egyáltalán nem jelentkezett az a kellemetlen légszomj, ami 10 éve hűségesen kísér. Igaz amikor megfáztam naponta 3 - 4 - szer is használtam ezt a csodás mini sóbarlangot. Azt gondolom, hogy talán másoknak is biztonságérzetet kölcsönözne az a tudat, hogy bármikor előveheti azt a kis készüléket, amivel megtisztíthatja tüdejét, hamarabb elfelejtheti a megfázás kellemetlen tüneteit.

Mindenkinek kívánok még jobb egészséget!
Petheő Zsoltné, Budapest
Széles Alexandra (13), Budapest
Köszönőlevél

13 éves lányom különleges, és igen heves lefolyású allergiával rendelkezik. Festékek, higítók, dezodorok, ill. tömény, erős illatokra, szagokra szó szerint befullad. Többször volt gégeödéma közeli állapotban. Ilyenkor azonnal rohammentővel szállították az iskolából a Heim Pál Gyermekkórházba. Egy ismerősünk által jutottunk 2001. júniusában a Sópipához, ami számunkra a nyugodt, gondtalan hétköznapokat hozta. Kislányom azóta nem jut ilyen súlyos állapotba, mivel fulladása a készülék használata óta megszűnt, rohamai megritkultak és sokkal enyhébbé, ill. kezelhetővé váltak. Egyre ritkábban mondja ki azt a számunkra legrémisztőbb mondatot - "Büdös van." -, ami után nem kell menekülnünk az adott helyről, nem kell a mentőket hívnunk. Elővesszük a Sópipát, amit mindig magunknál tartunk, és azon át lélegezve, problémája pár percen belül megszűnik.

Köszönet Önöknek érte.
Széles Alexandra, Budapest
Kaspár Judit, Budapest
Köszönet!

14 éves fiúnk 3 éves kora óta minden pollenre, de főleg a későnyári növényekre allergiás. A 2002 nyarán vásárolt Sópipa megváltoztatta az életét, hiszen az idei allergiaszezont antihisztamin nélkül vészelte át. Náthája, köhögése jelentősen enyhült. A készülék használata nem veszi igénybe az idejét, mert itthon tanulás, tévézés olvasás közben alkalmazza. Nagy anyagi könnyebbség a gyógyszer és az orrspray helyett csak szemcseppet vásárolni. Bízunk benne, hogy a jövő évi virágporidényt is megkönnyíti a Sópipa. Kántor Áron, 14 éves tanuló és szülei Még a 2001-ben előállított kísérleti példányokból kaptam egy Sópipát, amit azóta is használok. Kb. 8 éve vagyok allergiás. Rengeteg homeopátiás szert és több gyógyszert is szedtem, amik nem érték el a kívánt hatást. Mióta a Sópipát használom, nem kell gyógyszereket szednem, tüneteim a minimálisra csökkentek. Ebben az évben már kevesebbet használtam, de a parlagfüves szezonban betartottam a napi 20 perces használati utasítást. Ennek következtében allergiám kb. a 15-20%-a jelentkezett. Hálás vagyok Önöknek ezért a nagyszerű kis készülékért.

Köszönettel:
Kaspár Judit, Budapest, 30 év
Mudrok Béla, 2890 Tata
Tisztelt Békefi és Budai úr!

2002. szeptemberében a Duna TV, Kalendárium című műsorában láttam az Önök által feltalált és gyártott terméket. Bemutatták Önöket is, mint a "Sópipa" termék feltalálóját és gyártó, forgalmazóját. Nagyon nagy örömömre szolgáltak, a műsorban elhangzott információk és azonnal elhatároztam, hogy rendelni fogok magamnak. Engedjék meg, hogy néhány mondatban megmagyarázzam miért örültem meg a Sópipa hallatára.
Mudrok Bélának hívnak, 63 éves vagyok, Tatán élek a feleségemmel, családi házunkban. Évek óta kínoznak az asztmás, köhögéssel- krákogással járó allergiás panaszok. Hőmérsékletváltozás esetén, mikor az autómba beülve a klímaberendezést bekapcsoltam szintén jelentkeztek a tüsszentéssel, köhögéssel járó panaszaim. Huszonöt év kihagyás után az elmúlt öt évben ismét dohányzom. A pa- naszaimmal többször jártam orvosnál, csontkovácsnál, természetgyógyásznál, allergia vizsgálaton, azonban úgy tűnik minden hiába. 2002. október 4-én kaptam meg Önöktől a korábban megrendelt Sópipát, melyet azóta folyamatosan (naponta) használok. E rövid idő alatt azt tapasztalom, hogy a reggeli köhögési rohamaim szinte teljesen megszűnőben vannak. Az autóban a tüsszentési, köhögési tünetek nagymértékben csökkentek. Csodálatosnak tartom az Önök által feltalált és kifejlesztett Sópipát, melyet azóta annyira megkedveltem, hogy unokámnak is Rendelek, aki 20 évesen évek óta szenved a por-, pollen- és parlagfű allergiától. A munkájukat, mellyel a Sópipát kifejlesztették, nagyon köszönöm! Úgy gondolom hozzám hasonló Panaszokkal sokan szenvednek kortól, nemtől függetlenül, kívánom Nekik ismerjék meg az Önök termékét és gyógyuljanak!

Maradok tisztelettel:
Mudrok Béla, 2890 Tata
Kern Péter (28) vállalkozó
Köszönőlevél

Én Kern Péter vagyok, 28 éves vállalkozó. Kb. 20 éve bajlódtam egy igen intenzív allergiával, ami - mint az orvosi vizsgálatokból kiderült - különböző állatszőrökre illetve virágporokra vezethető vissza. Minden évben nyáron kb. két hónapig intenzíven, más időszakokban kisebb nagyobb rendszerességgel jelentkeztek a tünetek. 2002. márciusában kaptam tesztelésre a Sópipát. Naponta kb. 20 percet használtam rendszeresen, de különböző időszakokban. Pl. este a számítógép előtt, napközben autóvezetés közben, stb. A lényeg a napi 20 perces használaton volt. A nyár beköszöntével a rendszeres rohamok teljesen megszűntek, gyakorlatilag az egész nyár tünetmentesen múlt el. A téli időszakot is sikerült teljesen allergiamentessé tenni. A Sópipa teljesen eltüntette az allergiámat. A mai napig használom a fent említett rendszerességgel és mondhatom, hogy - köszönhetően a Sópipának - az allergiám mára a múlté.

Kern Péter
Gáspár Tímea mamája, 2003. március 25.
Tisztelt Kft. Vezetőség!

A rajz pályázattal megnyert Sópipáról a következő véleményünk alakult ki: Tv nézés közben használja a kislányunk, szívesen veszi kézbe, különösen a köhögésre nagyon hatásos. A Sópipának köszönhetjük, hogy az egyik bábelőadást nem kellett lemondani, mert a sötét nézőtéren a kis táskájából észrevétlenül elővette a kis készüléket és már a kezdődő köhögésnél használva, nem zavarta az előadást és könnyed légzést biztosított. Nagyon megszerettük és hálásak vagyunk, hogy részese lehettünk egy Sópipának, így már kettő van a családban. Lassan eljutunk odáig, hogy mindenkinek legyen, mert a hosszú, náthás téli napokat megkönnyíti, mintegy gyógyszer kiegészítésként működik.

Köszönettel és üdvözlettel:
Gáspár Tímea mamája, 2003. március 25.
Alzbeta Podzemna, Pozsony
Tisztelt Békefi úr!

Pozsonyból jelentkezem barátnőm Horváth Danica ( tüdőrák, bal tüdő kioperálva) nevében, akinek 2003. Januárjában egy Sópipát ajándékozott. Először is még egyszer nagyon köszönjük a nemes cselekedetet és az orvosságok megvételére felajánlott kedvezményes vételt, amit sikerült megvalósítanunk. Küldünk egy pár sort az eddig elért tapasztalatokról. Meg szeretném kérdezni, ha néha a jövőben Bp-en lesz megint alkalmunk vásárolni orvosságokat (mivel állandóan kb. 10 felet használ Danica) használhatjuk-e ismételten az ön kedvezményes vásárlati ajánlatát? Válaszát előre is köszönjük! Danica Sópipával kapcsolatos tapasztalatai: használat kezdete: 2003. Jan.15. 1-4. nap: használat 2x5 perc, ingerlékeny köhögés. A harmadik naptól orrdugulás nélküli, gyakori folyékony színtelen orrváladék. 5-7. nap: használat 2x10 perc, a 6. Naptól hurutos váladék többszöri kiköhögése, eseten- ként enyhe torokfájás. 8. naptól használat 2x20 perc, a színtelen orrváladék csöpögése állandó jellegű, néha torokérzékenység, ami köhhentés után elmúlik. Kb. 30 nap használat után megszűnt a hurut kiköhögése. Általában a lélegzés javult. A Sópipa mellett állandó eukaliptusz csöppek párologtatása történik légpárologtatóval és naponta légzési gyakorlatokat végez.

2003. március 08.
Alzbeta Podzemna, Pozsony
Bodor Imre, Izsák, 2003. április 08.
Tisztelettel fordulok Önökhöz a Tisztelt Címhez!

A Sópipa több mint 1 hónapos használata óta a számomra a "Titkok kulcsa" lett oly értelemben, ha rossz közérzetem van, vagy ha frontális feszültségeim vannak, vagy ha megfázási tüneti kezdeteim vannak, avagy allergiám kezdetei minden ilyen értelemben felvitt panaszaimon segítséget nyújt nekem a Sópipa: előveszem a Sópipa barátomat a "Vén Európát, azt a n?t", mely mindig mellettem van a Szeret engem, mely hatalma 20-22 millió éves jótékony anyagok a sókristályokban bejutnak a szervezetembe a légúti rendszer minden pontjára mikronszinten, és nyugtatnak, és szinte az ember érzi, hogy megújul használatával. A költséges barlanggyógyászat így otthonomba megoldható a gyógyulásom Irányába. Már csak a mágneses vonzerőm hiányzik ahhoz, hogy a lottón azon a 2 db 7-sen és 1 db 5-ön és 1 db 6-on nyerjek valamelyikén, hogy megtudnám venni önöktől a (megújulás pulzáló mágnesen erőtér készüléket) és feleségemnek megnyerni a Sópipát. Maradok mély tisztelettel Önök felé, hogy Európa leghíresebb gyógybarlangjait Házamhoz küldték.

Tisztelettel és bizalommal a Jó felé:
Bodor Imre, Izsák, 2003. április 08.
Szatmári Edit, Budapest
Köszönő levél

Köszönetet szeretnék mondani a sópipáért ! 20 éve súlyos allergiám és ebből következően még súlyosabb asztmám van. Gyógyszert és szteroidos pipákat kellett használnom szinte állandóan. Ezekre nincs szükségem, mióta a sópipát meg tudtam vásárolni !!! Óriási csoda számomra, hogy megszabadultam a fulladásos rohamoktól ! De közkinccsé szeretném tenni azt is, hogy hogyan gyógyítom meg magamat, ha megfázom és olyan torokgyulladást kapok, hogy nyelni is nehezemre esik. Lassan elrágcsálok néhány szegfűszeget; ettől elmúlik a torokgyulladás. Persze 1-2 nap múlva lemegy a légcsövemre és akkor jön a Sópipa. Egy hétig használom és volt nincs torokgyulladás, köhögés, a fulladásos rohamok pedig elő sem jönnek !!! Amióta a szegfűszegről hallottam egy orvostól (örök hálám neki is!), valamint a sópipát megvásároltam, azóta egyetlen szem antibiotikumra és semmiféle gyógyszerre nem volt szükségem, az állandóan használatos és eseti asztmapipákat pedig kidobtam !

Még egyszer köszönet a csodatévő sópipáért !!!

Szatmári Edit, Budapest
Kisházi Anna
Tisztelt Sópipa Forgalmazó Cég!

Köszönetemet szeretném kifejezni ÖNÖKNEK a sópipáért. Már mintegy három éve szenvedek az allergiától, különösen a nyár végi időszakban, és sajnos a tüneteim folyamatosan erősödnek. Már több helyen olvastam és hallottam a sópipáról, ám igazán nem mertem benne hinni, ezért nem is vásároltam. Azonban kb. szeptember elején a Civil Rádióban hallottam egy műsort a sópipáról és nyerni is lehetett. Szerencsém volt duplán is, mert egyrészt megnyertem a pipát, másrészt mióta használom, a tüneteim jelentősen csökkentek. Ezúton szeretném még egyszer kifejezni hálámat a sópipáért.

Tisztelettel:
Kisházi Anna
Világos János
Tisztelt Budai László Úr!

Ezennel megírom Önnek a Sópipával kapcsolatos tapasztalatainkat. Mióta gyermekeim / Gerda és Gábor /használják, azóta hamarabb és könnyebben kiköhögik magukat. Alapbetegségükből kifolyólag a légző-izmaik is gyengék, ezért ami nekünk egy köhintés, nekik kemény munka. Gerda nappal, Gábor éjszaka köhög. Régebben szinte minden nap használtunk hörgőtágítót, mióta használják a Sópipát, azóta a köhögés könnyebb és rövidebb ideig tart. A hörgőtágítót pedig van, hogy két hétig sem kell használni. Úgy érezzük, hogy sokat segít! Segítségüket még egyszer szívből köszönjük!

Tisztelettel: Világos János
Clare Grey, (46 éves) Yorkból
Felkeltem, felvettem a táskám és az ajtóhoz indultam. Csak pár lépést tudtam megtenni, mielőtt rám jött a köhögés és zihálás. „El kell mennem” – hörögtem a lányomnak, mivel alig kaptam levegőt és alig tudtam beszélni is. „ Menj el orvoshoz!” – ragaszkodott hozzá a lányom, Hannah (21). Hat héttel korábban, 2009. októberében a háziorvosom antibiotikumot írt fel nekem egy mellkasi fertőzésre, de a szaggató köhögésem rosszabb lett mint valaha, ezért kértem egy újabb időpontot az orvostól.

„ Ez egy stressz kiváltotta asztma” – mondta az orvosom. Az asztma a légutak gyulladásos megbetegedése és kiderült, a szorongás és a kibocsátott vegyi anyagok is kiválthatnak a szűk légutakban egy rohamot. Átgondolva mindig is szenvedtem szénanáthától, asztmától, de ez még sosem jelentett ilyen komoly problémát. Viszont a partnerem egy évvel ezelőtt meghalt és a hiányával való küzdelem talán okozhatta ezeket a tüneteket. Kaptam egy inhalátort, hogy megkönnyítse a légzésem és szteroid tablettákat, hogy csökkentse a gyulladást a mellkasomban, de a légszomj és a köhögés megmaradt. Csak pár percet tudtam aludni, mielőtt felébredtem és zihálni kezdtem. Az étvágyam annyira lecsökkent, hogy néhány hónap leforgása alatt nagyon sokat fogytam. A munkámat a cipőboltban nem tudtam ellátni, mert annyi energiám sem volt, hogy a vásárlókat ki tudjam szolgálni. Biciklizni meg aztán végképp nem tudtam, még annyi erőm sem volt, hogy az utca végéig eltekerjek. Még rosszabbra fordult a helyzet, mikor húgyhólyag-fertőzést kaptam. Ekkor már nagyon el voltam keseredve.

2009 decemberében kétségbeesve felhívtam az egyik régi barátomat, Petert, aki már évek óta asztmás betegségtől szenvedett. „Holnap beugrom hozzád, van valamim, ami csodákat művelt velem” –ígérte. Túl jól hangzott, hogy igaz legyen…

Mikor találkoztunk, Petert sokkolta a sovány, szürkés kinézetem. „ Ez kell neked – mondta, – Sópipának hívják és megváltoztatta az életem” és a kezembe nyomta ezt a kis porcelán inhalátort. Természetes, száraz sókristályokat tartalmaz, melyek néhány híres magyar és romániai sóbarlangból származnak. Péter elmondta nekem, hogy használjam a pipát 15 percet naponta, szájon át belélegezve a levegőt és orron át kifújva. Olyasmi érzés, mint mikor a tengerparton a sós levegőt lélegzed be. Amikor beszívod ezt a sós levegőt, beindul a tisztulás a sókristályok segítségével.

Kezdetben a köhögésem rosszabb lett, ahogy a váladék felszakadt a mellkasomból, de a negyedik nap után a légzésem javult és sokkal kevesebbet köhögtem. Hamarosan sokkal jobban aludtam és az energiaszintem is megnőtt. Egyszerűen el sem hittem!

Hát még az orvosom, ő továbbra is azt javasolta, hogy használjam az előírt befújót és szteroidokat. Elhatároztam, hogy ezeket abbahagyom, mert eddig semmit sem használtak, helyette pedig a Sópipát fogom használni minden nap. Gondolom, ez sem használ mindenkinek, de nekem segített. Ma már az asztma csak a múltam egy része! Most már biztosan tudom, hogy a sókristályok segítik a tüdőt az oxigén felvételében és segít fellazítani a nyálkát könnyebbé téve ezáltal a légzést. A húgyhólyag-fertőzésem elmúlt és már a szénanáthától sem szenvedtem. Már újra dolgozom, és ahová csak tudok, biciklivel megyek. Peter pipája meggyógyított-e engem? Ezt nem tudom, de a zihálós, nehéz légzéses napok már elmúltak, ez már mind a múlté.
Rendelés